פנמה מנצלת את מיקומה כנקודת מעבר בין אמריקה הצפונית לאמריקה הדרומית ומקימה בימים אלה עיר עתידנית שתהווה אזור עסקים בינלאומי. העיר צפויה לייצר מכירות נדל"ן בהיקף של למעלה משני מיליארד דולר
לכתבה המלאה בביז-פורטל: http://bit.ly/amu7rX
פנמה, המהווה נקודת מעבר בין אמריקה הצפונית לאמריקה הדרומית, מנצלת את מיקומה האסטרטגי ומקימה את ה- Panatropolis, עיר מסחר חדשנית בקירבת שדה התעופה הבינלאומי של המדינה.
הפרויקט ישתרע על פני למעלה מ-10 מיליון מ"ר, יכלול שטחי מסחר, מלונאות, מגורים, איזורי תעשיה ומשרדים וצפוי לייצר מכירות נדל"ן בהיקף של למעלה משני מיליארד דולר.
את פעולת המיתוג והשיווק לעיר החדשה מבצעת חברת Evolve Media הישראלית. לדברי אבינעם קפואנו, מנכ"ל החברה, "הפרויקט בפנמה מהווה אבן מושכת לחברות ועסקים מכל רחבי העולם. האתגר בפרויקט שכזה הוא שיווק של עיר שלמה ובעצם של ארץ שלמה למשקיעים גלובאליים בסדרי גודל אדירים ולא ללקוחות קצה רגילים".
לפרטים נוספים
מעניין מאוד. בסין יש מלא ערים כאלה ריקות לגמרי מאדם אבל נקווה שלהם ילך טוב יותר
הי יונתן,
אתה צודק אבל שים לה להבדל העיקרי בין סין לפנמה:
אוכלוסיית פנמה מונה בערך 4 מיליון איש עם הכנסה ממוצעת של 375$.
לפנמה אין הוצאות על בטחון (פשוט אין צבא) ולממשלה יש הכנסה של מעל מיליארד(!) דולר מאוניות שעוברות בתעלת פנמה.
את ההכנסה המטורפת הזו הממשלה משקיעה חזרה בתושבים בצורת דיור ציבורי מסובסד.
הפנמים למדו את הטעות שנעשתה בארה"ב ומטילים הגבלות רבות הן על האזרח שבא לרכוש דירה מסובסדת והן על היזם הבונה פרוייקט הפונה לשכבות החלשות יותר.
יש כיום חוסר וודאי של מעל 100,000 דירות כאלו כאשר המספרים הנכונים קרובים יותר ל- 150 אלף דירות.
ארה"ב משקיעה כיום מעל 7 מיליארד דולר בהרחבת התעלה וגויסו לכך מעל 50,000(!) עובדים מונצואלה אשר בסופו של יום צריכים דירה.
בנישה הזו בדיוק אנו פועלים.
בסין הפרוייקטים האלו מוחזקים ע"י הממשלה ובשליטתה.
פששש מעניין מאוד. אמשיך לעקוב.
Planiseg to find someone who can think like that